Mijn mandje 0 items: € 0,00

Nederlands english

Betaalgemak

In onze winkel aan de Galerij 8 in Uden kunt u contant of met PIN/Maestro betalen.

Bestellingen via deze website kunt bij ons makkelijk en veilig betalen via :

 • iDEAL
 • Vooruit-betaling
  Vooruit-betaling kan door overmaking van het totaalbedrag naar rekeningnummer 1254.76.132, Rabobank Nederland.
  IBAN: NL28RABO0125476132
  BIC: RABONL2U
 • MisterCash (België)
 • SofortBanking (o.a. Duitsland)
 • PayPal
 • Creditcard
  Creditcard betalingen worden afgehandeld door PayPal dochter Braintree. Na het invullen van uw gegevens in de extra beveiligde creditcard velden wordt u bij betaling doorgeleid naar de veilighedischeck (3D secure) van Mastercard of VISA
 • Billink - veilig achteraf betalen

Kiest u voor achteraf betalen via Billink, dan dient betaling binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”).

Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties.
Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren.
De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur maandelijks wettelijke handelsrente (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.

 

 • AfterPay (+ €1,95) - veilig achteraf betalen

Kiest u voor AfterPay, dan voert AfterPay voor Piquant het volledige achteraf betaalproces uit.
Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor bestellingen binnen Nederland kunt u bij Piquant betalen met een digitale acceptgiro vanaf een bedrag van € 10,00 en tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150.00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Moment...

{{var product.name}}

Verder winkelen
Naar de kassa